Websites

 

10€

Per maand, jaarlijks gefactureerd

     Geen opstartkosten
     BackUps 1x per week
     Maandelijkse updates
     Database optimalisatie
     Support per mail
     Spam optimalisatie
     Snelheid optimalisatie
     Spam optimalisatie
     Monitoring
     Beveiliging

Begin vandaag

19€

Per maand, jaarlijks gefactureerd

     Geen opstartkosten
     BackUps per 24uur
     Maandelijkse updates
     Database optimalisatie
     Support per mail en telefoon
     Spam optimalisatie
     Snelheid optimalisatie
     Spam optimalisatie
     Monitoring
     Beveiliging

begin vandaag

Veelgestelde vragen over de onderhoudspakketten

Een basis onderhoudspakket start vanaf €15- per maand of €10 per maand bij jaarbetaling. Het standaard pakket is €25,- of €19 per maand bij jaarbetaling.

Als je geen tijd hebt om je website regelmatig te onderhouden of als je niet over de technische expertise beschikt, bieden onderhoudspakketten een eenvoudige en effectieve oplossing. Ze zorgen ervoor dat je website optimaal blijft functioneren, beschermd is tegen beveiligingsrisico’s en dat jij je kunt concentreren op andere aspecten van je bedrijf.

Nu we je hopelijk hebben kunnen overtuigen van het belang van regelmatig onderhoud voor je website, begrijpen we dat je waarschijnlijk denkt dat je daar simpelweg geen tijd voor hebt. En dat is volkomen begrijpelijk! Als ondernemer heb je genoeg andere taken en verantwoordelijkheden, en je wilt je niet bezighouden met zaken als de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om te overwegen om deze taken uit handen te geven, of op zijn minst een deel ervan.

Onze onderhoudspakketten zijn zorgvuldig samengesteld, zodat je waar krijgt voor je geld. Daarom zijn verzoeken voor cosmetische wijzigingen aan de website, nieuwe functieverzoeken en problemen die zijn veroorzaakt door eigen wijzigingen aan de website niet inbegrepen in de pakketten. Deze (maatwerk) diensten vallen buiten het onderhoudspakket.

Elk onderhoudspakket biedt verschillende diensten. Bovenstaand kun je de verschillen bekijken. Het standaard onderhoudspakket omvat de meeste diensten, terwijl het Basis onderhoudspakket een meer beperkt pakket is dat alleen essentiële zaken omvat.

Absoluut! We bieden kortingen op basis van het gekozen pakket en het aantal pakketten dat je afneemt. De hoogte van de korting hangt af van jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kortingen.

We bieden twee contractperiodes: maandelijks en jaarlijks. Als je kiest voor een maandelijks contract, kun je op elk gewenst moment opzeggen met een opzegtermijn van één maand. Stel dat je contract op 1 januari ingaat en je zegt op per 1 Maart, dan loopt je abonnement nog één maand door tot en met 1 April. Dit geeft ons de gelegenheid om de laatste zaken netjes af te ronden.

Bij een jaarabonnement wordt het abonnement automatisch jaarlijks verlengd. Als je een jaarabonnement wilt opzeggen, dien je dit minimaal één maand van tevoren te doen. Dit stelt ons in staat om tijdig de nodige wijzigingen door te voeren en het abonnement correct af te ronden.

We streven ernaar om het opzeggingsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, ongeacht de gekozen contractperiode. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het opzeggen van je abonnement of als je meer informatie nodig hebt over de specifieke voorwaarden. We helpen je graag verder.

Als je slechts incidenteel hulp nodig hebt, staan wij klaar om je te helpen zonder dat je een abonnement hoeft af te sluiten. Of het nu gaat om het oplossen van een probleem, het uitvoeren van specifieke taken of het beantwoorden van vragen, we bieden flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Elke website is uniek, en daarom vereist niet elke website dezelfde vorm van onderhoud. Het benodigde onderhoud voor een startende website of blog kan bijvoorbeeld verschillen van het onderhoud voor een webshop. Daarom bieden we verschillende onderhoudspakketten aan, gebaseerd op het type website. Deze pakketten zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw WordPress-website.

Een kleine website heeft over het algemeen minder frequente updates nodig dan complexere websites. Hetzelfde geldt voor het maken van backups. Bovendien heeft elke onderneming op verschillende momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring, afhankelijk van de groei en ontwikkeling van de website.

Daarom kun je bij ons een pakket kiezen dat perfect past bij jouw WordPress-website en jouw specifieke wensen. Op die manier betaal je alleen voor de diensten die relevant zijn voor jouw situatie. Je kunt de beschikbare pakketten vergelijken om te zien welke het beste aansluit bij jouw behoeften. Als je liever een pakket op maat wilt, staan we klaar om je daarbij te helpen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken welke diensten het beste aansluiten bij jouw specifieke vereisten.

We streven ernaar om flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften, zodat je de juiste ondersteuning krijgt voor jouw WordPress-website, zonder onnodige kosten.

In de meeste gevallen voldoet het basis onderhoudspakket voor informatieve websites. Dit pakket is geschikt voor de meeste reguliere websites, zoals blogs of websites die dienen als visitekaartje.

Voor webshops of complexere websites, zoals websites met een ledenpanel, raden we het Premium pakket aan. Dit pakket biedt uitgebreidere functionaliteiten en ondersteuning om te voldoen aan de specifieke behoeften van een webshop of een complexe website.

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om je eigen wensen en verwachtingen in overweging te nemen. Wat verwacht je van ons? Welke aspecten zijn voor jou belangrijk? Het is goed om deze antwoorden op een rijtje te zetten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Mocht je nog twijfels hebben of hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. We streven ernaar om je eerlijk advies te geven, zodat je het onderhoudspakket kunt kiezen dat het beste past bij jouw specifieke behoeften en vereisten.

Je kunt onder andere zien welke plugins we hebben bijgewerkt, inclusief de oude en nieuwe versies van de plugins en de datum waarop de updates zijn uitgevoerd. Dit geeft je inzicht in de voortgang en het onderhoud van jouw website.

Daarnaast tonen we ook informatie over de backups die we uitvoeren, inclusief de grootte van de backups. Als je ooit de behoefte hebt om een backup terug te zetten, kun je dit moeiteloos doen via ons. Dit geeft je gemoedsrust en de mogelijkheid om je website te herstellen naar een eerdere staat indien nodig.