Kies je website.

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Ik bouw voor jou een professionele website en help je in het volledige proces.

begin vandaag

Kies je website.

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Ik bouw voor jou een professionele website en help je in het volledig proces.

begin vandaag
prijs €899,-
prijs €1750,-
prijs € 899,-
prijs € 1750,-

SKILLS

 

Tijd voor een nieuwe website.

Met een moderne, nieuwe website is de eerste stap naar een goede online zichtbaarheid gezet. Ik bouw je website die in ontwerp, functionaliteit en mogelijkheden klaar is voor de toekomst. Het websitepakket van quixdesign is daarom zo compleet als het maar kan. Zonder verassingen achteraf.

Start vandaag
 

Je Website laten maken met WordPress.

WordPress is een van de meest gebruikte website builders. Dat is niet te verwonderen: WordPress is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk én veelzijdig. Je kan er eenvoudig mee beginnen en een aantal toepassingen zijn zelfs gratis. Maar WordPress kan ook meer complexe zaken aan, zodat ervaren web site ontwikkelaars pagina’s kunnen bouwen die meer expertise vereisen. Een WordPress website kan gebruikt worden voor zakelijke websites, blogs, e-commerce, membership sites, en nog veel meer.

Skills

een website laten maken met een Webwinkel

Voorbeeld

Afspraken & Reserveringen website

voorbeeld

een website laten maken met een boekingssysteem

voorbeeld

een website laten maken met een Webwinkel

Voorbeeld

Afspraken & Reserveringen website

voorbeeld

een website laten maken met een boekingssysteem

voorbeeld
 

zo gaan wij te werk

Weten wij ongeveer welke kant we op willen, dan ga ik direct aan het werk voor je. We zetten eerst de basis van jouw nieuwe website op om een goede indruk te geven van hoe jouw website eruit kan komen te zien. We gebruiken jouw huisstijl om de website een unieke look & feel te geven, logo, kleuren, lettertype ect.

Binnen de afgesproken termijn leveren we je website op en krijgt toegang tot de beheeromgeving van je website. Om eventueel zelf je website bij te houden. Je krijgt na oplevering uiteraard een uitgebreide uitleg hierover. We zijn altijd telefonisch of per mail bereikbaar om je te supporten.

Dus wil jij je website laten ontwerpen door een échte professional die weet waar hij mee bezig is en die goede service bied en waarvan de prijs in een meer dan redelijke verhouding staat met het eindresultaat? Twijfel dan niet langer en begin vandaag!

contact quixdesign
 

teksten voor je website

In principe gaan we er altijd van uit dat jij zelf je teksten en beeldmateriaal aanlevert. Lukt het je maar niet om goede teksten te schrijven voor je website? Teksten die goed bij jou en je bedrijf passen. We realiseren ons ook dat het schrijven van goede, teksten een vak apart is. Wil jij zeker weten dat je op jouw website de taal van de bezoeker spreekt? Laat ons dan je teksten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de teksten op je website converteren en dat je bovendien goed gevonden wordt in zoekmachines. Zo loop je geen inkomsten mis, want je website laat duidelijk zien wie je bent, wat je doet en wat je kunt. Uiteraard gaat alles in overleg en bespreken we vooraf een duidelijke prijsindicatie.

contact quixdesign
Contact Quixdesign
Contact Quixdesign
 

Scoren in Google

Google maakt gebruik van afwisselende variatie van methoden om te bepalen welke pagina’s eerst worden weergegeven in de resultaten. De formule van Google is een groot geheim, en daar zullen we nooit achterkomen. Google stelt zijn zoekresultaten samen op basis van meer dan 150 factoren, die bovendien voortdurend veranderen. Maar je kan zelf veel doen om met je website hoger te scoren in Google. Een paar dingen die je zelf kunt doen om uw positie te verbeteren staan hier. Of u nu bestaande content wilt optimaliseren of een geheel nieuw artikel wilt schrijven, deze handelingen is in elke situatie zeer bruikbaar. Wil je er zelf niet aan beginnen, laat uw website dan optimaliseren door ons. Wij zullen uw website beter vindbaar maken! 

contact quixdesign
 

tips

Als ondernemer kun je vandaag de dag niet meer zonder een website. Om je een beetje op weg te helpen, geven we je graag wat tips mee waarop te letten als je een website laat maken.
Hou rekening met de teksten. Zorg dat deze zoekmachine-geoptimaliseerd zijn.
Een goede webdesigner zorgt voor een snelle website, met een minimale laadtijd, die technisch goed in elkaar zit.
Bouw je website met WordPress, deze laat je als gebruiker toe om zelf wat kleine aanpassingen te doen. Denk maar aan het vervangen van een foto’s of het plaatsen van een blog.

contact quixdesign
 

wat bepaald de prijs?

Waarom is de prijs om een website te laten maken zo uiteenlopend? De kostprijs van een basis website situeert zich gemiddeld tussen de € 500 en € 5.000 en kan nog oplopen.
Het verschil zit in het ontwerp, (een standaard of een op maat gemaakte website), en de extra opties zoals een webshop, social media integraties, zichtbaar zijn op google cetera.
Een goede website is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een website te laten maken! Bij ons kan je laagdrempelig instappen. Al voor de prijs vanaf € 499,- heb je bij Quixdesign een standaard website die er professioneel uitziet en goed werkt.