Webshop laten maken? Start hier!

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.

 

Tijd voor een nieuwe winkel.

Als onderneming kan je de dag van vandaag niet langer zonder een webshop. Want Steeds vaker bestellen particulieren hun producten online, Quixdesign helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop. Wil je meer weten over de vele opties en functionaliteiten van onze webshops? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Start je eigen webshop

Bij Quixdesign staan we voor je klaar om je te adviseren over alle mogelijkheden die het beste passen bij jouw webshopwensen.

Woocommerce

Voor het bouwen van jouw winkel

Woocommerce is een van de meest populaire en meest gebruikte systemen om een webshop te bouwen. Ook is WooCommerce erg gebruiksvriendelijk. Ook als je totaal geen ervaring hebt met het beheren van je winkel, kun je WooCommerce prima gebruiken. Daarnaast is WooCommerce erg flexibel. Je kunt er een eenvoudige webwinkel mee runnen, maar het systeem kan ook meegroeien met je winkel. Mocht jouw winkel duizenden bezoekers krijgen of mocht jij je producten uit willen breiden met honderden producten, dan is dit binnen WooCommerce geen probleem. WooCommerce kent ook vele plug-ins. Deze kun je gebruiken om jouw webwinkel geheel naar wens in te richten.

Responsive

Waarom een responsive webshop?

Een responsive website wil zeggen dat je site op elk schermformaat duidelijk en goed leesbaar is. Het ontwerp schaalt dus met andere woorden mee met de afmetingen van je scherm. Responsive webdesign is dus een vorm van ontwerpen en ontwikkelen waarbij de content aangepast wordt aan het toestel waarop de site weergegeven wordt. Tekst wordt anders uitgelijnd, de navigatie wordt eenvoudiger, afbeeldingen worden verkleind of verborgen. Responsive webdesign zorgt dus voor een gebruiksvriendelijke en functionele website. Bij quixdesign zorgen we ervoor dat elke website die we bouwen responsive is zodat jouw content duidelijk is op elk scherm.

Producten

Welke producten ga je verkopen?

De belangrijkste stap is natuurlijk weten wat je wilt gaan verkopen. Als je reeds producten in gedachten hebt is deze stap natuurlijk al veel gemakkelijker. Vraag jezelf wel af of jouw product uniek is? Wat gebeurd er in de branche, wie is je doelgroep? Wat doet de concurrentie? Als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan verkopen, dan is het een ander verhaal. Dan is het handig om eerst te bepalen welke producten je aan de man wilt brengen voordat we met je winkel gaat starten. Als stelregel kun je hanteren dat hoe meer je in een niche gaat zitten, hoe groter de kans van slagen is, maar hoe kleiner de afzetmarkt is. De kunst is om het gat in de markt te vinden waar de marge en afzet hoog is en de concurrentie laag. 

Betaalsystemen

Betalen met PayPal of iDEAL

Jouw winkel kunnen we koppelen aan bestaande betaalsystemen. Laat je klanten betalen met onder andere PayPal, IDeal, of met een Creditcard. Je kan er ook voor kiezen om je klanten vooruit te laten betalen of verzendingen onder rembours. Je bent helemaal vrij om te bepalen hoe je jouw klanten laat betalen. In Nederland worden veel betalingen met IDeal gedaan. Het is een systeem dat er voor zorgt dat je kunt betalen via de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Doordat iDeal er tussen zit wordt de klant nog extra beschermd. iDeal is dus een must om te hebben als je je winkel vanuit Nederland runt.

AAN DE SLAG MET JOUW WINKEL

Voordat we jouw winkel ontwerpen, schetsen we een “framework” van de winkel uit. Een framework toont aan welke webpagina’s er kunnen worden opgemaakt, wat op welke pagina komt en welke pagina’s er moeten doorlinken naar elkaar. Dit allemaal in functie van het te behalen doel en de te bereiken bezoekers. De gebruiker moet gemakkelijk zijn weg vinden in je winkel, maar ook de zoekmachines houden van een duidelijke structuur. Het framework wordt getoetst samen met een SEO-specialist, zodat het framework ook voldoet aan Google. Jouw winkel design is de basis van jouw online succes en deze moet uitblinken. Jouw winkel moet niet alleen technisch sterk zijn, het moet ook aangenaam voelen om bij jouw te komen winkelen.

Dus wil jij je winkel laten ontwerpen door een échte professional die weet waar hij mee bezig is en die goede service bied en waarvan de prijs in een meer dan redelijke verhouding staat met het eindresultaat? Twijfel dan niet langer en begin vandaag