E-commerce webshop laten maken

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.

begin vandaag

E-commerce webshop laten maken

Bereik je klanten altijd en overal dankzij een professionele webshop.

begin vandaag
prijs €1099
prijs €2250
prijs € 1099,-
prijs € 2250,-
 

Tijd voor een nieuwe winkel.

Als onderneming kan je de dag van vandaag niet langer zonder een webshop. Want Steeds vaker bestellen particulieren hun producten online.
Quixdesign helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele webshop. Wil je meer weten over de vele opties en functionaliteiten van onze webshops? Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact quixdesign
 

Je Website laten maken met WordPress en Woo commerce.

Een WooCommerce webshop heeft heel wat voordelen. Zo maakt de plug-in het mogelijk om een groot aantal productcategorieën toe te voegen, zodat je klanten gemakkelijk de weg kunnen vinden. Je kan bij mij een nieuwe WordPress webshop laten maken die jij vervolgens gemakkelijk zelf kunt vullen.
Dankzij de transparante opbouw van de webshop, worden je producten eenvoudig teruggevonden en opgenomen door zoekmachines als Google.

Skills

Koppeling met bekende betaalsystemen

I-themes security pro

Zelf je winkel vullen

Skills

Koppeling met bekende betaalsystemen

I-themes security pro

Zelf je winkel vullen

 

zo gaan wij te werk

Voordat we jouw winkel ontwerpen, schetsen we een “framework” van de winkel uit. Een framework toont aan welke webpagina’s er kunnen worden opgemaakt, wat op welke pagina komt en welke pagina’s er moeten doorlinken naar elkaar. Dit allemaal in functie van het te behalen doel en de te bereiken bezoekers. De gebruiker moet gemakkelijk zijn weg vinden in je winkel, maar ook de zoekmachines houden van een duidelijke structuur. Het framework wordt getoetst samen met een SEO-specialist, zodat het framework ook voldoet aan Google. Jouw winkel design is de basis van jouw online succes en deze moet uitblinken. Jouw winkel moet niet alleen technisch sterk zijn, het moet ook aangenaam voelen om bij jouw te komen winkelen.

contact quixdesign
 

producten

De belangrijkste stap is natuurlijk weten wat je wilt gaan verkopen. Als je reeds producten in gedachten hebt is deze stap natuurlijk al veel gemakkelijker. Vraag jezelf wel af of jouw product uniek is? Wat gebeurd er in de branche, wie is je doelgroep? Wat doet de concurrentie? Als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan verkopen, dan is het een ander verhaal. Dan is het handig om eerst te bepalen welke producten je aan de man wilt brengen voordat we met je winkel gaat starten. Als stelregel kun je hanteren dat hoe meer je in een niche gaat zitten, hoe groter de kans van slagen is, maar hoe kleiner de afzetmarkt is. De kunst is om het gat in de markt te vinden waar de marge en afzet hoog is en de concurrentie laag. 

contact quixdesign
 

Scoren in Google

Google maakt gebruik van afwisselende variatie van methoden om te bepalen welke pagina’s eerst worden weergegeven in de resultaten. De formule van Google is een groot geheim, en daar zullen we nooit achterkomen. Google stelt zijn zoekresultaten samen op basis van meer dan 150 factoren, die bovendien voortdurend veranderen. Maar je kan zelf veel doen om met je website hoger te scoren in Google. Een paar dingen die je zelf kunt doen om uw positie te verbeteren staan hier. Of u nu bestaande content wilt optimaliseren of een geheel nieuw artikel wilt schrijven, deze handelingen is in elke situatie zeer bruikbaar. Wil je er zelf niet aan beginnen, laat uw webshop dan optimaliseren door ons. Wij zullen uw webshop beter vindbaar maken! 

contact quixdesign
 

teksten voor je webshop

In principe gaan we er altijd van uit dat jij zelf je teksten en beeldmateriaal aanlevert. Lukt het je maar niet om goede teksten te schrijven voor je website? Teksten die goed bij jou en je bedrijf passen. We realiseren ons ook dat het schrijven van goede, teksten een vak apart is. Wil jij zeker weten dat je op jouw website de taal van de bezoeker spreekt? Laat ons dan je teksten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat de teksten op je website converteren en dat je bovendien goed gevonden wordt in zoekmachines. Zo loop je geen inkomsten mis, want je webshop laat duidelijk zien wie je bent, wat je doet en wat je kunt. Uiteraard gaat alles in overleg en bespreken we vooraf een duidelijke prijsindicatie.

contact quixdesign
 

wat bepaald de prijs?

Waarom is de prijs om een webshop te laten maken zo uiteenlopend? De kostprijs van een basis webshop situeert zich gemiddeld tussen de € 500 en € 5.000 en kan nog oplopen.
Het verschil zit in het ontwerp, (een standaard of een op maat gemaakte webshop), en de extra opties zoals Plug-In’s, social media integraties, zichtbaar zijn op google cetera.
Een goede webshop is cruciaal, maar velen knappen af op de hoge kostprijs om een webshop te laten maken! Bij ons kan je laagdrempelig instappen. Al voor de prijs vanaf € 699,- heb je bij Quixdesign een standaard webshop die er professioneel uitziet en goed werkt.

offerte aanvragen