website op maat

Alleen het beste is goed genoeg.

begin vandaag

website op maat

Alleen het beste is goed genoeg.

begin vandaag
 

Tijd voor een orginele website.

Stel jij hoge eisen aan de website voor jouw organisatie? Heb je speciale wensen op het gebied van webdesign? Wil jij optimaal rendement? Dan ontwerp ik graag een website op maat voor je. Samen bespreken we jouw doelen en wensen om dit te vertalen naar een fantastische “originele” website op maat. 

Start vandaag nog
5 redenen om je MAATWERK website te laten maken door Quixdesign

    Op maat gemaakte designs naar jouw wens

    Meerdere correctierondes inbegrepen

    Gemaakt voor conversie en SEO geoptimaliseerd.

    Gemaakt mét een effectieve strategie.

    Professioneel visitekaartje voor uw bedrijf

5 redenen om je MAATWERK website te laten maken door Quixdesign

Op maat gemaakte designs naar jouw wens

Meerdere correctierondes inbegrepen

Gemaakt voor conversie en SEO geoptimaliseerd.

Gemaakt mét een effectieve strategie.

Professioneel visitekaartje voor uw bedrijf

 

persoonlijke wensen

Bij het ontwikkelen van een maatwerk website wordt er veel tijd en energie gestoken in het achterhalen van jouw persoonlijke wensen. Elke ondernemer heeft individuele ideeën en eisen voor zijn of haar website en elk bedrijf moet weer andere doelstellingen behalen. Pas als deze zaken allemaal duidelijk in beeld zijn, gaat men aan de slag met het ontwikkelen van een website die helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Neem je bij ons een maatwerk website af, dan krijg je een online visitekaartje dat op jouw wensen en eisen wordt afgestemd. 

contact quixdesign
 

huisstijl van je onderneming

Heb je een huisstijl voor je onderneming? Dan kan het moeilijk zijn om een standaard WordPress theme te vinden dat bij de huisstijl van jouw onderneming past. Veel ondernemers die een standaard theme kiezen voor hun website, hebben dan ook een website die net niet helemaal bij de huisstijl van de organisatie aansluit of simpelweg niet onderscheidend is. Laat je een website op maat maken, dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Want een website op maat wordt helemaal afgestemd op jouw huisstijl van jouw onderneming, zodat alles bij elkaar past en op elkaar aansluit.

contact quixdesign
 

beter en sneller vindbaar

Websites die op maat ontwikkeld worden, bevatten enkel de technische aspecten die echt nodig zijn om de website te laten draaien. Dit betekent dat er minder vertragende plug-ins op de achtergrond draaien, met als gevolg dat de website sneller is dan een website met een standaard theme. Dit heeft als gevolg dat de bezoekers van je website niet afhaken door een lange laadtijd en je website wordt ook nog eens hoger gerankt in Google. Een website die sneller laadt, wordt namelijk beter beoordeeld door Google dan een langzame website.

contact quixdesign
 

tips

Als ondernemer kun je vandaag de dag niet meer zonder een website. Om je een beetje op weg te helpen, geven we je graag wat tips mee waarop te letten als je een website laat maken.
Hou rekening met de teksten. Zorg dat deze zoekmachine-geoptimaliseerd zijn.
Een goede webdesigner zorgt voor een snelle website, met een minimale laadtijd, die technisch goed in elkaar zit.
Bouw je website met WordPress, deze laat je als gebruiker toe om zelf wat kleine aanpassingen te doen. Denk maar aan het vervangen van een foto’s of het plaatsen van een blog.

contact quixdesign
 

kosten & onderhoud

Aan een op maat gemaakte website zijn we gemiddeld een maand mee bezig. Daarom start een op maat gemaakte website zo rond de 2000 euro. Dit is een net bedrag als u de tijd en het werk die een designer in uw website steekt in ogenschouw neemt. Hier staat tegenover dat u dan een website heeft die lang mee kan, en die tussentijds naar wens kan worden aangepast en zo nodig met uw bedrijf mee kan groeien. Ook is verstandig om voor een website op maat een onderhoudscontract af te sluiten. Je kunt dan altijd besluiten om aanpassingen te doen en houdt u uw website up-to-date.