De voordelen van een maatwerk website

Laat je een website op maat maken, dan gaan er verschillende designers voor je aan de slag om een website te ontwikkelen die helemaal bij jouw wensen, eisen en doelstellingen op de huisstijl van je bedrijf past. Jij geeft zelf aan wat voor website je wil laten ontwikkelen en aan welke eisen jouw website moet voldoen en je krijgt een online visitekaartje dat speciaal voor jouw ontwikkeld is.

persoonlijke wensen

Bij het ontwikkelen van een maatwerk website wordt er veel tijd en energie gestoken in het achterhalen van jouw persoonlijke wensen. Elke ondernemer heeft individuele ideeën en eisen voor zijn of haar website en elk bedrijf moet weer andere doelstellingen behalen. Pas als deze zaken allemaal duidelijk in beeld zijn, gaat men aan de slag met het ontwikkelen van een website die helemaal bij jou en jouw bedrijf past. Neem je bij ons een maatwerk website af, dan krijg je een online visitekaartje dat op jouw wensen en eisen wordt afgestemd.  

huisstijl van je bedrijf

Heb je een huisstijl voor je bedrijf? Dan kan het moeilijk zijn om een standaard WordPress theme te vinden dat bij de huisstijl van jouw bedrijf past. Veel ondernemers die een standaard theme kiezen voor hun website, hebben dan ook een website die net niet helemaal bij de huisstijl van de organisatie aansluit of simpelweg niet onderscheidend is. Laat je een website op maat maken, dan hoef je je hier geen zorgen om te maken. Want een website op maat wordt helemaal afgestemd op jouw huisstijl van jouw bedrijf, zodat alles bij elkaar past en op elkaar aansluit.

sneller & beter vindbaar

Websites die op maat ontwikkeld worden, bevatten enkel de technische aspecten die echt nodig zijn om de website te laten draaien. Dit betekent dat er minder vertragende plug-ins op de achtergrond draaien, met als gevolg dat de website sneller is dan een website met een standaard theme. Dit heeft als gevolg dat de bezoekers van je website niet afhaken door een lange laadtijd en je website wordt ook nog eens hoger gerankt in Google. Een website die sneller laadt, wordt namelijk beter beoordeeld door Google dan een langzame website.

kosten & onderhoud

Aan een op maat gemaakte website zijn we gemiddeld een maand mee bezig. Daarom start een op maat gemaakte website zo rond de 1500 euro. Dit is een net bedrag als u de tijd en het werk die een designer in uw website steekt in ogenschouw neemt. Hier staat tegenover dat u dan een website heeft die lang mee kan, en die tussentijds naar wens kan worden aangepast en zo nodig met uw bedrijf mee kan groeien. Ook is verstandig om voor een website op maat een onderhoudscontract af te sluiten. Je kunt dan altijd besluiten om aanpassingen te doen en houdt u uw website up-to-date.

Website op maat stappenplan

|…………………………………………………..|…………………………………………………..|…………………………………………………..|…………………………………………….

1. Instructiegesprek

De website moet natuurlijk volledig naar jouw behoeftes gemaakt worden. Na een grondige overleg, waarin jij al je wensen kenbaar maakt en wij met je meedenken starten wij vervolgens ons creatieve denkproces.

2. Webdesign

In deze fase bekijken we in detail hoe we jouw website het beste kunnen neerzetten. Jouw website op maat moet natuurlijk voor nieuwe klanten gaan zorgen. Daarom komen we met meerdere webdesign voorstellen, zodat jij kan gaan voor het ontwerp dat je echt helemaal ziet zitten.

3. Web development

Jou website koppelen wij meestal aan een WordPress CMS (Content Management System). Het grote voordeel hiervan is dat je zo heel gemakkelijk je website zelf kunt aanpassen, mocht je dat zou willen.

WordPress leent zich ook goed uit om met je bedrijf mee te groeien in de toekomst.

4. Optimalisatie

Naast een ‘op maat-ontwerp‘, zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de website up-to-date is van het hedendaagse webdesign. Al onze websites zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines, zijn gebouwd voor snelheid en zijn ze optimaal te bekijken op elk device.