Hoger in Google.

Sommige mensen denken dat hun website vanzelf zal scoren in zoekmachines, maar zo werkt het niet

begin vandaag

Hoger in Google.

Sommige mensen denken dat hun website vanzelf zal scoren in zoekmachines, maar zo werkt het niet

begin vandaag

Wij maken o.a
gebruik van:

The Highest Ranking

Wij maken o.a
gebruik van:

The Highest Ranking

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO

zoekmachine marketing

Gratis seo scan

SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

SEO

zoekmachine marketing

Gratis seo scan

 

Zoekwoord

Een zoekwoord, oftewel “keyword” in vakjargon, is in het algemeen een woord waarvan je denkt dat iemand het zal in typen om uw diensten of producten te vinden in Google. Een zoekopdracht kan bestaan uit een enkel zoekwoord of een combinatie van steekwoorden. Denk hierbij vanuit het gezichtspunt van een zoekmachine. Het is logisch als het woord niet voorkomt in jouw tekst, dan kan een zoekmachine niet weten dat jouw pagina over dat onderwerp gaat! Je zoekwoord moet dus een paar keer voorkomen in je eigen tekst. Overdrijf het niet want anders ga je “spammen”. Een tekst moet op de goede manier geschreven worden met je juiste zoekwoord van jouw inhoud. Hoe beter je zoekwoord kan omschrijven, hoe beter Google de zoekopdracht kan begrijpen. De persoon krijgt daardoor betere resultaten en krijgt dus sneller zijn zoekresultaat. Gebruik eventueel synoniemen als je wil concurreren met andere sites die specifiek hoog staan op dat zoekwoord.

contact quixdesign
 

Social Media & Foto’s

Social media is een goede manier om een website te promoten, maar het is nog niet duidelijk of het invloed heeft op je score in Google. Zorg in ieder geval dat het verkeer van je sociale netwerken, sociaal vriendelijk is door bijvoorbeeld de inhoud interessante titels te geven eventueel aangevuld met beelden.
Als je foto’s plaats op je website, moet je op de foto een “ALT tekst” plaatsen.  Een “ALT tekst” (of alternatieve tekst) is gewoon een manier om een ​​korte beschrijving van woorden te geven over de inhoud van de foto. Dat is nodig want Google kan geen foto’s lezen. Aangezien alle zoekmachines in wezen blind zijn, kan je door een ALT-tekst toe te voegen de zoekmachine een beetje helpen.

contact quixdesign
 

linkbuilding

Google kijkt naar de links op uw website en kijkt naar de woorden om de inhoud van uw pagina te bepalen. Gebruik doorverwijzingen binnen een webpagina als een manier om zoekwoorden te benadrukken. IPV te schrijven “Klik hier voor meer informatie over mijn product”. Is het beter om te schrijven: “Lees meer over mijn product”. doorverwijzingen van andere websites naar jouw website worden gebruikt om te bepalen of jouw website interessant is. Dat bedoelen ze met linkbuilding. U kunt uw website interessanter maken/verbeteren door het uitwisselen van links met andere relevante websites. reclame uitwisselingen zijn niet relevant! En ga zeker niet betalen voor links. deze service zijn vaak bekende spammers die je website te niet doen. Je mag niet overdrijven met links. Een pagina die uit niets anders bestaat als links wordt als spam gezien en word “gestraft” met een lagere ranking! Kijk daar voor uit.

contact quixdesign
 

tips

Vraag aan je designer om een sitemap te maken en om jouw website te laten indexeren. In een sitemap worden alle pagina’s van de website vermeld. Als Google jouw website binnenkomt “crawlen” zal hij alles pagina’s indexeren die in de sitemap zitten. Door een sitemap, snapt google hoe jouw website is opgebouwd en hierdoor beter weet wat er met jouw website bedoeld word.

contact quixdesign

Dichtheid

“Zoekwoord” dichtheid is een percentage dat aangeeft hoe vaak een zoekterm op een pagina voorkomt tov het totaal aantal woorden, dus dat zijn ook alle menu items en andere tekst blokken op een pagina. Voor Google is een zoekwoorddichtheid een belangrijk gegeven, omdat je daarmee kunt duidelijk maken wat de inhoud van de pagina is en wat het belangrijkste onderwerp is. Op die manier bepaalt Google en andere zoekmachines wat relevant is voor dat zoekwoord en zal de pagina op basis van de relevantie hoger of lager ranken wanneer er op dat woord wordt gezocht.

contact quixdesign
 

Website optimalisatie plus pakket

Als we starten met je website, en je kiest voor het SEO+ pakket, maken we eerst een website analyse en voeren we een website onderzoek uit. We bouwen uw professioneel website op maat, zodat uw bezoekers meteen de gewenste informatie vinden. Er dient ook zeker rekening te worden gehouden met de veranderlijke wijze van zoekmachines om posities te kunnen behouden en te verbeteren in google. Heeft u al een bestaande website en staat uw website nog niet hoog in google? Dan kunnen je website analyseren, en onderzoeken wij de mogelijkheden van het optimaliseren. Wij gaan ervoor zorgen dat je website vindbaar wordt en beter gaat scoren  in Google, zonder al te veel aanpassingen te doen aan jouw bestaande website. Door je website aantrekkelijke op de markt te brengen, gaan we voor een zo hoog mogelijke positie!

prijs € 499,- meer informatie

Website optimalisatie pakket